diumenge, 21 de febrer del 2010

Protesta antitaurina


Les protestes dels “antitaurins” arriben a la Ciutat de Mèxic. Cada cop som més els que estem perquè s’aboleixi aquesta tradició tan cruel. En un món globalitzat les queixes contra el maltractament animal no coneixen fronteres i vindrà un dia que la raó s’imposarà...

Per cert trobo curiós que els i les que estem a favor de la prohibició de les curses de braus -i també de tot els tipus correbous- sens conegui com “antitaurins” quan som nosaltres el que defensem als toros.

2 comentaris:

  1. Creieu que quan a la Roma clàssica van voler abolir del circ la matança de les persones amb lleons, es va fer tant enrenou contra els abolicionistes? Estic segura que els que defensen la tortura animal excussant-se amb la tradició anirant canviant la mentalitat, no d'un dia per l'altre, però potser amb algunes generacions i molta canya, això del maltracte animal serà com els dinosaures, que van desapareixer per pura evolució... No sé si nosaltres ho veurem. Malgrat tot, cada vegada hi ha més consciència i més persones que treballem pel respecte i l'amor als animals. Dieu-me franciscana si voleu.

    Pilar Ventura Py

    ResponElimina
  2. Molt bona la reflexió sobre el terme "antitaurins". Per cert, avui també s'ha fet una concentració a Múrcia contra les curses de braus.

    ResponElimina