dijous, 1 d’octubre del 2009

Sense escrúpols, lladres amb l’excusa de la pàtria


Segons publica el Periódico d’avui, Àngel Colom va rebre un xec més de 12 milions de pessetes de mans del lladre confés Xavier Millet. El mateix Colom ho ha corroborat en unes declaracions fetes al programa Els Matins de TV3.

Millet va “ajudar”, amb fons del Palau de la Música, a pagar part del deute del desaparegut Partit per la Independència, el de la Rahola i en Laporta. Colom va signar un rebut a nom de l’Espai Catalunya, una frustrada fundació projectada per mateix Colom.

Fa temps que sabíem que en Colom era un aprofitat, que amb l’excusa de la bandera s’anava acomodant a nous espais polítics quan els que havia utilitzat li fallaven o el foragitàvem. Ara sabem que apart d’aprofitat és un “pàjaro”.

Colom milita actualment a Convergència Democràtica, en l’època de rebre els diners ja en militava, té un càrrec importnat dins l’organització. El que va fer, sent molt generós, es pot qualificar de poc “clar”. És un llast que Convergència se’n hauria de desfer. En Mas, si no en vol sortir esquitxat, hauria de tallar les ales a en Colom.

Articles relacionats en aquest bloc sobre l’escàndol Millet:



2 comentaris:

  1. Per ser justos i equànimes la foto que il·lustra el teu apunt no hauria de ser la de l'Àngel Colom sinó la de Fèlix Millet.

    Ara en el teu apunt no busques opinar sinó embrutar.

    ResponElimina
  2. El tema de la foto és dicutible. Tot són opinions.
    Respecte que busco embrutar, només cal llegir:
    Et poso només dons links d'avui

    http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=651336&idseccio_PK=1021

    http://societat.e-noticies.cat/la-trias-fargas-va-ocultar-300000-euros-cobrats-de-millet-33494.html

    Em sembla que no cal que jo embruti, només que es digui d'un cop per sempre que s'ha acabat de mirar cap un altre cantó quan s'actúa de forma fraudulenta en "nom de Catalunya". Un delicte és un delicte.

    ResponElimina