dimecres, 7 d’octubre del 2009

Execució de Scooby Doo, crònica d’una mort anunciada.


Fa uns dies va sorgir la notícia al Montsià hi havia una lleona que campava lliurement pels camps. El veïns de la Sènia tenien por. Més d’un havia vist a l’animal rodant per masies o granges. Se l’havia vist furgant contenidors buscant les restes d’aviram.

S’ha especulat sobre quina podia ser la seva procedència, un deien que probablement s’havia escapat d’algun circ, l’altre teoria era menys probable era que podia haver fugit de casa d’algun particular.

Passen els dies i la lleona seguia sense aparèixer, els agents rurals es van posar mans a l’obra, organitzant batudes i fent una recerca exhaustiva. Avui ja es parlava que l’animal probablement no era una lleona, més aviat semblava un gran gos, un gran dogo, un Scooby Doo segons alguns que l’havien vist. Finalment aquesta tarda han trobat a la “lleona”, era un gos gran, probablement creuat. Els agents ho han tingut fàcil, l’han abatut i fi de la història. El gos mort i un conte més per explicar als nets.

Era una història que havia d’acabar malament, estava cantat. Amb l’excusa de la seguretat de les persones i dels agents el més fàcil era executar ”la bèstia”, també ho haguessin fet amb el darrer exemplar de qualsevol espècie. Els homes som així d’animals.

2 comentaris:

  1. Ben vist company.Encara que si hagues estat l' ultim exemplar de l'especie el desplegament hauria estat tipus "encuentros en la tercera fase." do...di...do...du...dung.

    ResponElimina
  2. La responsabilitat ha d'estar present en qualsevol acció de l'administració. En aquest cas ha estat absent. Per això, aquest acte mereix una explicació amb el compromís que no torni a succeir.

    ResponElimina