La bona acollida per part d’alguns lectors de la recepta del pastís de formatge amb panses de la meva mare, m’ha fet demanar-li una nova recepta. Aquesta vegada ha decidit canviar de gust, del dolç ha passat al salat, del postres a l’aperitiu. La recepta és molt senzilla però el resultat exquisit. Avui farem el “dip” de musclos –dip és una paraula anglesa que amb una traducció lliure en el món de la gastronomia podríem definir-la com l’acció de sucar algun aliment-.
“DIP” de musclos i formatge
Ingredients:
1 llauna de musclos en encabeix
½ terrina de formatge tipus Philadelfia.
Primerament cal treure les barbes dels musclos.Es posen tots els musclos, el suc de la llauna i el formatge en un bol. Es bat fins aconseguir una pasta homogènia i el plat ja està acabat. Fàcil no?
Es pot sucar amb bastonets, “picos”o patates fregides. O bé es pot servir untat en canapès o torrades.
“DIP” de musclos i formatge
Ingredients:
1 llauna de musclos en encabeix
½ terrina de formatge tipus Philadelfia.
Primerament cal treure les barbes dels musclos.Es posen tots els musclos, el suc de la llauna i el formatge en un bol. Es bat fins aconseguir una pasta homogènia i el plat ja està acabat. Fàcil no?
Es pot sucar amb bastonets, “picos”o patates fregides. O bé es pot servir untat en canapès o torrades.
Ohh, ohhhhh.
ResponEliminaProva a fer-ho amb anxoves i mantega. Ho barreges fins a fer una pasta homogènia i et queden uns canapès al·lucinants.
ResponElimina