diumenge, 28 de març del 2010

Ull de falcó contra el sabotejador



Des de fa un parell de setmanes l’ascensor de casa s’espatlla massa. De vegades al matí, poc desprès de les 8 me’l trobo que no funciona i al baixar per l’escala - a l’alçada del segon pis – veig està la porta bloquejada. Amb una lleugera pressió poso la palanca al seu lloc i l’aparell torna a funcionar. Això m’ha passat un parell o tres vegades.

Però des de fa uns dies, coincidint amb el canvi per jubilació del conserge, les avaries són més grans i cal trucar a casa de manteniment per tal que l’arreglin. En un setmana hem esta gairebé tres dies sense poder-lo utilitzar, una gaita si es viu a un sisè pis i s’arriba carregat del súper.

A casa no li havíem donat gaire importància, de tant en tant les màquines diuen prou i necessiten un repàs. Però avui m’he trobat un cartell sospitós al mirall de l’ascensor . Pel que sembla tenim un sabotejador a l’edifici. Sort en tenim que la junta de l’escala s’ha autoproclamat “heroi venjador”, en aquest cas fent el paper d’Ull de Falcó, i s’ha posat a l’aguait. Segur que enxampen al dolent, els herois mai fallen.

He llegit la nota a la família, de seguida han sortit especulacions. Seran els del segon? O seran d’un altre pis que sabotegen el segon per tal que tothom pensi que son els del segon? O seran els del segon pensant que si sabotegen al segon tots els demés pensaran que son d’algun pis diferent i que volen culpar als del segon? Estem pensant en creuar apostes...

Per cert: senyors de la junta en Castellà “Halcón” s’escriu amb H.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada