dimarts, 30 de març de 2010

Sopar al Brauhaus Sion




El primer dia d’estar a Alemanya no perdono, no puc deixar d’intentar de menjar un del meu plats preferits: el colze de porc -en castellà codillo-. I que millor que fer-ho a uns dels locals més antics de la ciutat de Köln, el Brahaus Sion que serveix cerveses des del 1318.

El Sion és un cerveseria típica alemanya, decoració de fusta, molta gent, menjar i sobretot molta cervesa. Avui hem triat be i com sempre ho hem compartit.

Jo he demanat el colze de porc acompanyat de patates rostides -amb petits bocinets torrats de bacon- i “Wirsing” que vindria a ser una mena de trinxat de col i carabassó amb crema de llet. La Regina s’ha decantat per una botifarra de sang amb encenalls de ceba fregida acompanyada de d’un puré de patates i compota de poma. Els dos plats eren genials i el preu total -contant les dues begudes- no ha arribat als 23 euros. Una ganga pel paladar i la butxaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada