dissabte, 6 de març del 2010

Toros a la xarxa


En Carlos Guadian és un dels miralls on em miro amb tots els temes de la xarxa. És un pou de ciència, està a tot arreu. Avui ens ha donat -dins les Jornades : Dones socialistes, activisme i política 2.0- una classe “genial” sobre l’escolta activa a la xarxa. Necessitaré unes dies per pair tota la informació que ens ha donat.

El Carlos té un gran bloc especialitzat en e-government, però sovint toca altres temes. Avui, mentre ens explicava les excel•lències del Google Reader he tingut la grata sorpresa al veure per la pantalla gegant que havia publicat un article molt ben il•lustrat sobre toros. Me’n alegro, un altre persona que es mulla dins la xarxa a favor de l’abolició de les curses! Cada dia en som més.

Avui, casualment, també s’ha endegat la recollida de signatures per tal de que es doni la llibertat de vot en la votació sobre la proposta de la iniciativa popular, per l’abolició de les curses de braus a Catalunya, als components del grup parlamentari socialista. No cal que us digui que els i les que esteu d’acord amb la proposta signeu el manifest. Moltes gràcies.


2 comentaris:

  1. Enric moltes gràcies per les teves paraules, entre tots fem feina. Respecte del manifest ja m'he donat d'alta...

    Salutacions,

    ResponElimina
  2. No sóc militant socialista i no puc signar-hi. Tant de bó us en sortiu però tot plegat pinta molt malament.
    Resulta sorprenent que no hi hagi una veritable revolta contra el posicionament stalinista del PSC en la ILP.
    CAP, CAP, diputat té el valor de dir que és a favor de l'abolició?. És possible que CAP ho pensi?. Quina democràcia representativa és aquesta?. Aquest grup parlamentari a qui representa: ni representa els votants ni tant sols els militants.
    Un dels fets més indignants de les darreres dècades.

    ResponElimina