dimarts, 10 de novembre del 2009

La castanyera del carrer Numància


Amb l’arribada de la "tardor de veritat" ve de gust menjar unes castanyes calentonetes, al barri de les Corts encara tenim dues castanyeres; l’una està al carrer Entença, a la cantonada amb la Diagonal, l’altre és la que està al carrer Numància, a la plaça Rosés. La de Numància és la nostra, fa anys que els meus fills en compren.

Deia que amb el fred ve de gust menjar castanyes, avui me’n he fet un fart, en pensava comprar unes quantes pel meu fill Pau, però com que he fet una foto i li he dit a la castanyera que en parlaria al bloc, m’han regalat un bon grapat més. Resultat tots contents.

Si aneu tot passejant pel barri no dubteu en acostar-vos a la plaça Rosés i comprar-ne unes quantes, estan superbones.

3 comentaris:

  1. Ai que ve que ja hi es!!! Yo también le compro. Así que iré en tu nombre. Hmmm qué ricas las castañas. ¡Gracies Enric per la informació!

    ResponElimina
  2. Són d'aquelles estampes que no hauríen de canviar mai, és un plaer passar per davant, i si no compres, no passa res (millor si ho fas), però aquella olor que desprenen és del tot marevellòs.

    ResponElimina
  3. Al meu barri no ni han de castanyeres! I m'hagradan tant les castanyes de menjar: les altres les deixo pels que se les mereixen que ni ha un munt!

    ResponElimina