dimecres, 6 d’abril del 2011

Mas vol atacar a la llibertat de moviment dels joves catalans



Hora que passa la meva indignació amb el comportament del govern d’en Mas va en augment. No es para d’agredir als sectors més desafavorits de la població, avui han atacat especialment als joves.

No és cap invenció, ho recull la Vanguardia i també el Periódico, el govern de la Generalitat no veuria amb mals ulls que el metro tanqués les portes els dissabtes per la nit. Així, alegrement, ho ha afirmat el seu secretari de mobilitat Damià Calvet. Les raons? Les agressions que es produeixen i el frau al servei (o sigui la gent que es cola). Si l’amenaça de tancament es concreta aplicaran un bon sistema “democràtic”: com que uns no paguen castiguem a tots i tanquem el metro! (Per cert aquest mètode de repressió no us recorda els càstigs col•lectius a l’escola predemocràtica?)

Tot i que l’índex d’agressions es idèntic al de l’any anterior, la dreta d’aquest país adduint la seguretat dels treballadors ja s’ha buscat una excusa per retallar més serveis. Total si el metro funciona o no els dissabtes a la nit només afecta als que no tenen cotxe i no pas a aquells que tenen un poder adquisitiu alt -ells fills dels conselleres segur que disposaran de vehicle privat-. La solució per en Mas i el seu govern dels “millors” és fàcil: si els joves volen sortir que agafin el cotxe, i en el cas que no en disposin que es quedin a casa. Vaja una manera “eficaç” de solucionar problemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada