diumenge, 17 d’abril del 2011

Indignació i vergonya


Sento indignació: tenim un govern a Catalunya que mentre rebaixa impostos al rics retalla prestacions socials. La Generalitat rebaixarà l'IRPF als que cobrin més de 120.000 euros a l'any.

Sento indignació: tenim un govern a Catalunya que mentre no descarta la supressió de l’impost de donacions retalla prestacions socials. El conseller Mas-Colell ha avanzado que el Govern no descarta la supresión del impuesto de donaciones.

Sento indignació: tenim un govern a Catalunya que mentre ofega i, per tant, desmantella la sanitat pública i l’ensenyament públic potencia la sanitat privada i l’escola privada. Las mutuas recomiendan limitar la sanidad pública para las rentas altas.

Sento vergonya del govern que tenim a Catalunya.

2 comentaris:

  1. No em sembla bé l'eliminació total de l'impost de successions a Catalunya.
    Primer de tot m'agradaria clarificar que no han eliminat l'impost, doncs és de competència estatal i les CC.AA. no el poden eliminar, el què fan és establir unes bonificacions que a la pràctica equivalen a " eliminar " l'impost.
    En segon lloc considero que no hem d'oblidar que fou l'anterior govern qui el va eliminar per a la gran majoria de la població, l'actual govern el què ha fet és eliminar-lo també per als molt rics, és a dir, per aquelles herències superiors al milió d'euros per hereu.

    ResponElimina
  2. Algu esperava altre cosa? No enganyen: son i feran sempre el mateix.
    El diner no te color i el volen a les seves butxaques!

    ResponElimina