dissabte, 30 d’abril del 2011

Curiositats de la Feria de Abril de Barcelona 2011 (1)


Independentment de l’opinió que cadascú pugui tenir sobre la “Feria de Abril de Barcelona” passejar una estoneta pels seus carrers sempre depara alguna sorpresa, quelcom per comentar.

A la feria et pots topar amb casetes engalanades amb millor o pitjor gust, parades de venda multitud de productes – des de barrets, a llaminadures, passant per formatges o penjolls -, expositors amb menjars exquisits i altres que no ho són tant. Però també, com no podia ser d’una altra manera en un lloc on passa tanta gent, pots veure tot tipus de personatges: des de la família que surt a passejar, als estols de joves que van de gresca, a grups de diferents tribus urbanes, a la parrella endiumenjada, a les senyores vestides de “rocieres”, i molts, molts,“frikis”.

Primer dia feria, són les 7 la tarda i encara no està inaugurada oficialment, mentre estem donat un tomb amb el meu amic Jaume ( ja fa gairebé fa trenta anys que ens coneixem) “descobrim” un cartell a un dels “mesones”que ens crida l’atenció: “Pan Pallés con Jamón”. Un nou tipus de pa? O serà una falta d’ortografia com un pa de pagès?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada