diumenge, 31 de gener del 2010

La candidatura olímpica de Barcelona ja atrau nous inversors


Fa uns dies l’alcalde Jordi Hereu llançava la candidatura de la ciutat de Barcelona pels Jocs Olímpics d’Hivern de2022. A molts els va semblar estrany, uns afirmaven que era una fugida endavant, que no estava planificat, que no “tocava”, que era una estirabot dels socialistes.

Han passat uns quants dies i la turmenta mediàtica s’ha apaivagat una mica. Aquells que n’estaven en contra d’una manera bel•ligerant han anat plegant veles, aquells que tenien els seus dubtes ja no ho troben tan forassenyat. Els alcaldes i habitants de les comarques pirinenques es freguen les mans amb les possibles millores a les infraestructures de la zona. El president del gremi d’hotelers Joan Gaspart ho considera una idea brillant. I així podríem fer una llarga llista de persones i arguments a favor de la candidatura.

Però la proposta de l’alcalde Hereu ja té conseqüències directes i immediates. Segons informa el Periódico, un grup inversor holandès estaria interessat en construir un complex esportiu a la Zona amb pistes de gel i un trampolí gegant. Us preguntareu perquè Barcelona necessita un trampolí gegant, la resposta és fàcil: doncs de la mateixa manera que la ciutat compta amb camps de futbol, pistes de basquet, piscines , pistes d’atletisme, poliesportius... El trampolí barceloní i les pistes de patinatge servirien pel gaudi dels ciutadans i ciutadanes.

No hi ha cap dubte que la candidatura olímpica serà un imant per noves inversions a la ciutat, inversions que porten progrés, noves ocupacions...Només per això ja val la pena estar-hi a favor.

Altres apunts meus que parlen de la candidatura Barcelona 2022:

El ram de flors de l’alcalde Hereu
El meu cor amb Barcelona 2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada