dissabte, 7 de maig del 2011

Un “pájaro” a la Feria de Abril de Barcelona


La vida dóna moltes voltes i finalment acaba posant les coses al seu lloc.

La sorpresa ha estat majúscula. Trobar-se passejant pels carrers de la Feria de Abril de Barcelona al conseller de cultura de la Generalitat Ferran Mascarell – sí, el mateix que fins fa poc tenia el carnet, que no l’ànima, socialista i que va canviar-lo per un càrrec a un govern d’un altre partit, un govern que en el poc temps que porta de mandat s’ha caracteritzat per suprimir impostos als rics i en canvi retallar les prestacions socials- es francament difícil de qualificar.

Sí, la sorpresa ho ha estat perquè en els anys que la Feria està a Barcelona, i em sembla que ja estan al voltant dels 10, ningú -i us ben asseguro que he consultat a molta gent- recorda cap visita “oficial” del ara conseller però abans regidor de cultura de l’ajuntament de Barcelona. El “canvi”que ha fet en Mascarell pel seu seient de conseller té un preu: deixar els ideals de banda, afavorir als rics i anar a la Feria de Abril a pescar vots.

Us recordo que en el regne animal el “Mascarell” (Morus bassanus) és un ocell marí. El Mascarell del que parlem avui és un “pájaro” que ha canviat de plomatge en un tres i no res. Tot i que a mi m’agraden els animals, aquesta mena d’ocells no estan entre els meus preferits. Oi que em compreneu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada