dimarts, 17 de maig del 2011

Resultat incert, la remuntada de depèn de nosaltres


Fa uns mesos ningú donava un duro per en Jordi Hereu. La crisi econòmica i uns injustos atacs per part dels “poders ocults” havien aconseguit desprestigiar la magnífica feina -amb alguns greus errors- d’en Hereu i el seu equip a la ciutat de Barcelona. El desgast va ser tan gran que fins alguns de la pròpia casa, al PSC, es qüestionaven la seva capacitat de lideratge. Ningú recordava que Barcelona és el mirall on es miren envejoses la majoria de ciutats del món.

Però van arribar unes primàries, una lluita cainítica, i els resultats van posar les coses al seu lloc. Durant les primàries, quan molts apostaven per la derrota d’en Jordi, vaig escriure un breu apunt que titulava : “Encara hi ha partit”. No em vaig equivocar gaire, en Jordi, no només va guanyar, sinó que en va sortir crescut.

Avui uns mesos més tard segueixo amb el símil futbolístic; tot i que les enquestes publicades ens són desfavorables crec que a mida que s’acosta el dia de les eleccions el resultat és més incert. Falten 5 dies, 5 dies que poden ser suficients per la gran remuntada, només cal el recolzament dels seguidors. Que no sigui per nosaltres que deixem escapar la victòria. Entre tots i totes ho podem aconseguir!

(per cert, el partit dels peixos blaus contra els peixos vermells que surt a la foto que il•lustra l’article el van guanyar contra tot pronòstic i al darrer minut els rojos 1 a 2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada