dijous, 2 de juliol del 2009

Multa a U2


A Barcelona la llei és per a tots.


El districte de Les Corts, fent-se ressò de les múltiples queixes dels veïns del barri de Maternitat-Sant Ramon, ha obert un expedient sancionador, que probablement derivarà en una multa, al grup U2 per haver excedit els límits de so i els horaris durant els assajos del concert celebrat al Camp Nou, el camp del Barça. Malgrat que Bono, el líder del grup, s’hagi disculpat dels fets això no treu que el consistori faci complir la normativa municipal. Amb aquesta acció l’ajuntament de Barcelona aplica les ordenances independentment de qui sigui l’infractor. A Barcelona, el peix gros també ha de complir. Desprès diran ...

6 comentaris:

  1. Hombre Enric, perdona que et digui però això el política de la fàcil. De moment s'ha obert un expeient i desprès ja veurem el que pasa.
    No és per res, donat que jo tinc una especial simpatia cap a la gent que treballant a la política intenten comunicar-se amb nosaltres la resta dels mortal, pero tampoc ens pasem, no lloem una petita tonteria i obviem les grans coses que sonen per internet com ara el cost del "blog" del nostre veí.

    ResponElimina
  2. Hola Arturo, Penso que no has entés el que volia dir amb el meu post. Crec que és bo que l'ajuntament multi a qui no compleix sigui un conductor, una caca de gos, o als U2. Dic que es tracti a tothom igual i es visaulitizi és important.
    Respecte el tema del bloc que parles,és un tema mort, ja ningú en diu res, sembla que va ser un intent de desprestigi per part de l'oposició. Ja saps que els números es poden lleguir interessadament i tothom pot tenir raó.
    Però jo parlava d'un altre tema, em sembla que no cal barrejar les coses . Oi?

    ResponElimina
  3. Jo, que he escoltat molts dels assajos i he vist, a les cinc del matí els megafocos il·luminant el cel... penso que si es cobra la multa, l'import ha de repercutir en alguna cosa per als veins de la zona, perquè si no no te sentit. Si no varen tancar l'estadi a mig assaig quan molestaven, ara que la multa sigui, simbolicament, una recompensa per la zona. Repeteixo, si no, no tindrà sentit.

    ResponElimina
  4. Eric: em sembla que confons el que és una multa amb un donatiu, les multes van a parar , en aquest cas, a les arques municipals i des d'allà passen a la reserva per formar part de les possibles despeses del pressupost de l'any vinent. Aquest pressupost és per tots els ciutadans de Barcelona , o sigui que indirectament també reverteix als veins del Camp Nou.
    Una altre cosa fóra que U2 fes un donatiu al barri amb unes condicions determinades com a disculpa per les molèsties, però no és el cas.

    Per acabar cobrar una multa per la vulneració d'una ordenaça sempre té sentit.
    Per cert em deus una llarga xerrada... ;-)

    ResponElimina
  5. Trobo desafortunada aquesta multa. No entenc que no es multi al barça quan celebra partits i els gols que es celebren passen dels dècibels permesos. Que demagog m'he posat oi? El mateix que la multa s'ha aplicat....la mateixa demagògia s'ha aplicat....

    ResponElimina
  6. he llegit els vostre comentaris, i afegir que tingui sentit o no, sigui just o no, és un error de marketing polític tan gran i absurd que no s'enten

    Barcelona hem surtit a tots els diaris del món per aquesta tema, acabi com acabi ja està pifiada

    D'un multa s'espera que el sancionat no torni a infringir, en aquest cas, que toquin fluixet (per sota els 70dbs d'un aspirador) o provin la part visual de dia, ..., és a dir, els estem diem que millor no tornim per aquí

    si estàs en contra d'aquesta multa, pots afegir-te al grup de Facebook:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=98806474110

    ResponElimina