dijous, 2 d’abril del 2009

Xavier Trias escull el camí equivocat


Avui en Xavier Trias, utilitzant la plataforma mediàtica que li dóna ser el cap de l’oposició a Barcelona, ha fet una roda de premsa. Res a dir, al contrari, tothom té dret a expressar-se lliurement i més si , com és el seu cas, té ganes de fer sortir de l’anonimat al seu partit a Barcelona. El problema rau que ha triat un camí equivocat, la seva dèria de desgastar a l’alcalde Hereu l’ha portat a afirmar que la detenció, arrel de la presumpta trama de corrupció al voltant de diferents prostíbuls, d’un funcionari municipal i la possible implicació d'algun altre pot ser un tema generalitzat.

Trias ha escollit utilitzar el ventilador, ha volgut escampar la merda. Ha posat en dubte la honradesa de més tretze mil treballadors i treballadores de l’ajuntament. Ha insinuat com a pràctica quotidiana una excepció. Trias podria acusar si l’ajuntament hagués callat, però des d’un primer moment l’administració municipal barcelonina ha expressat la seva col·laboració amb la justícia. L’ajuntament ha recordat que el funcionari en qüestió ja tenia una investigació oberta, i també ha afirmat que és un succés aïllat que en cap cas ha d’enfosquir la tasca i la honorabilitat dels funcionaris i treballadors municipals.

No entenc a en Trias, com es que vol posar-se en contra a tots els funcionaris i les seves famílies? Trias novament s’ha equivocat. El seu legítim afany de voler ser príncep li ha fet oblidar els principis. Mala pràctica per una persona que vol dirigir la nostra ciutat, Barcelona no s’ho mereix.

8 comentaris:

  1. Hola,

    Estic buscant informació de les paraules exactes d'en Tries i no ho trobo encara a cap diari.

    Que ha dit exactament?

    ResponElimina
  2. Crec que sols segueix aquella dita " encara que parlin malament de tu...almenys que parlin", crec que en Tries esta fart de passar desapercebut, dintre i fora del seu partit i dintre i fora de l'ajuntament...si mes no ara tots els funcionaris parlaran d'ell.

    ResponElimina
  3. Les seves paraules son de la roda de premsa d'aquest matí, les he sentint a TV3. Les insinuacions , les pauses... l'intent de fer mal es molt clar.

    ResponElimina
  4. Jo li aplicaria la frase "se cree el ladrón que todos son de su condición"

    ResponElimina
  5. Xavier Trias, ha amenazado hoy con exigir "comparecencias y una comisión de investigación" (La Vanguardia, fa una hora).
    -------
    Demà, a les 9.30 hi ha reunió de portaveus per a tractar aquest tema. El Trias en tenia coneixement quan ha fet la roda de premsa.

    Despatx d'EP

    Trias (CiU) critica la "falta de información" del Ayuntamiento de Barcelona en la trama de prostíbulos (EUROPA PRESS)

    El presidente de CiU en el Ayuntamiento de Barcelona, Xavier Trias, advirtió hoy de la "falta de información" por parte del Consistorio en referencia a la presunta
    la trama de corrupción de los prostíbulos de la capital catalana y su entorno.

    Tras presentar la campaña 'Ventilem Barcelona', Trias aseguró que toda la información que él conoce se debe a los medios de comunicación y no al Ayuntamiento, y afirmó que su desconocimiento de datos a partir del Consistorio "afecta a la credibilidad del Ayuntamiento".

    En declaraciones a los periodistas después de presentar nuevos autobuses, la concejal del Eixample, la socialista Assumpta Escarp, afirmó que ha informado a los grupos sobre los hechos, y recordó que mañana se realizará una Junta de Portavoces extraordinaria a instancia de CiU donde se tratará "lo que quieran pedir" los grupos.

    Según informó hoy el Ayuntamiento en un comunicado, la reunión se celebrará a las 9.30 horas en la Sala Tapissos del edificio consistorial.

    ResponElimina
  6. xavier trias ja anava en cotxe oficial, quan jordi hereu jugava a la escola san gregori amb pantalons curts....

    ResponElimina
  7. A la web de l'Ajuntament he vist notícies que en feien referència... i on s'indicava que està sota secret de sumari... I anònim no crec que es tracti de parlar d'algú encara que sigui malament... ha posat en dubte el prestigi d'un col·lectiu que serveix el ciutadà...

    ResponElimina
  8. No vull defensar a Tries. Si ha dit el que dieu que ha dit, ha fet mal fet. I punt. I estic d'acord amb tu, Enric, que no es pot atacar a un col·lectiu per una poma podrida. I més quan es porta a terme una investigació i hi ha la reunió de portaveus.

    Però faré una comparativa. Fa dues setmanes, quan va haver-hi el desallotjament de la UB, alguns càrrecs polítics (i alguns personalment i de la delegació del PSC de Les Corts) em varen manifestar que creien que la càrrega del matí del 18 a plaça universitat estava justificada per:
    - La manifestació era il·legal i tallava el pas al transit, fent que la gent arribes tard a la feina.
    - Els estudiants (com si fossin tots) varen atacar amb cadires a la policia.

    Sobre el primer punt, només dir que si tanques una facultat a les 7:30 del matí, ets tu mateix que provoques una manifestació, ja que els 300 estudiants que tenien classe en aquell moment queden concentrats a les portes de la facultat veient com s'arrosseguen als seus companys per la porta principal. Això no és una manifestació il·legal (be, tècnicament si)

    I jo, com estudiant de la facultat de filologia ja podia manifestar que allà no s'havien perdut classes, i que la ocupació era pacifica (perquè al final... els quadres estan en perfecte estat i l'únic que ha passat es que la facultat pot tornar a llogar el paranimf... )... la paraula dels responsables polítics valien més que la meva. Tots els polítics pateixen del corporativisme de partit.

    Conclusió... quan ens sentim atacats injustament, ens defensem i defensem els companys, però si son companys que defensen injustícies, les defensarem amb ells. CiU defensarà les paraules de Tries com el PSC va defensar inicialment la posició a favor de la càrrega del 18/03/09 al matí.

    Al Cesar lo que es del Cesar...

    ResponElimina