dissabte, 11 d’abril del 2009

Perles de Setmana Santa


La Setmana Santa, "la semana del orgullo zombi" com l’anomenava l’altre dia la Jessica Fillol al Twitter, ens ha deixat unes quantes perles per a tots els gustos que val la pena recordar. Tot i que la setmana encara no ha acabat, aquí en teniu un petit recull.

Evo Morales, president de Bolívia, fa vaga de fam per tal que el parlament aprovi una llei. Us imagineu que passaria a Barcelona , si en Jordi Hereu fes una vaga de fam cada vegada que en Trias li portés la contraria? Que diria la premsa? Quants quilos rebaixaria l’alcalde?

A França el parlament refusa la llei Hadopi , la que va contra el P2P, mentre a España el grup de facebook contra Ángeles González-Sinde la nova ministra de cultura arriba als 14000 seguidors (molts d’ells amics meus de la xarxa) i ja té més de 1365 missatges al mur. S’haurà d’arribar urgentment a un pacte no? O els de la SGAE seguiran extorquint al personal?

Detenen a França a un etarra que es veu que pinta molt, l’han agafat amb diversos ordinadors i llapis de memòria. Visca la discreció i la clandestinitat, des de que l’Urrusolo es va deixar (expressament?) l’agenda a una cabina telefònica la seguretat esgrimida pels membres d’ETA és de principiants. Han perdut el manual d’instruccions? Estos malos ya no son lo que eran.

Clar que els “bons” també la pífien, el cap de Scotland Yard ha hagut de dimitir per que es va deixar fotografiar amb papers secrets a la vista. Es veu que aquest senyor va fer campana el dia que explicaven la lliçó del que no ha de fer un espia: deixar-se espiar.

Per acabar les paraules de Berlusconi. Il Cavaliere aconsella a les milers de víctimes supervivents del terratrèmol que estan allotjatdes provisionalment en tendes campanya, que s’ho prenguin com “un cap de setmana de càmping”. El més preocupant, no és l’enèsima sortida de to de Berlusconi, si no que els italians i les italianes el segueixen votant. Han perdut el nord o saben alguna cosa que nosaltres no sabem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada