dijous, 13 de maig del 2010

El Barça, un club sense dones?


Llegeixo sobre la presentació de la candidatura d’en Sandro Rosell a la presidència del Barça. Resulta que de 18 candidats als càrrecs de la junta només 2 són dones.

Sembla que l'aplicació de la paritat al món del futbol encara està molt lluny. El que sí és clar que la junta proposada per en Rosell no representa ni la massa social del club ni la realitat ciutadana. On són les dones? Ningú diu res? Ningú es queixa? Quanta feina queda encara per fer!

3 comentaris:

  1. Sembla mentida que al 2010 encara estem així,
    sempre hem d'estar atents i atentes per avançar,
    en realitat la Generalitat acaba d'aprovar una norma per fomentar la presencia de dones a l'esport:

    http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do;jsessionid=p8dRLnJVFZKlh5R6TnDm2zKJdhPMnhjc9lZRMP1jGpp21Q8dC9mL!1918387763?id=35609&idioma=0&departament=33&canal=34

    però veig que alguna candidatura del Barça no s'han donat per aludits

    ResponElimina
  2. Benvolguda Lourdes,
    La utilització del verb "acabar" en el context que ho feu Vòs és un castellanisme.

    Dit això, opino que sembla una mica estrany promoure a una persona pel seu gènere i no pas per les seves capacitats.

    ResponElimina
  3. I tant que hi hamoltes dones per estar a qualsevol de les candidatures del Barça i evidentment de totes les juntes l'actual i futures.
    Realment les candidatures actuals no representen , ni de lluny l'aficció, la societat, ni tant sols les grades del camp, ni a les jugadores que defensen els colors blaugrana ni a les esportistes.
    Potser les dones del Barça, les dones socies, que paguem el mateix ens hauriem de plantejar de no votar a cap candidat que no conta amb nosaltres ni ens representa.
    I no serà perque les poques dones que hi ha a les candidatures no facin l'esforç i hagin d'agunatar escoltar ques estan com a decorat de fons, per no dir "de adorno"!!!
    Carme

    ResponElimina