diumenge, 30 de maig del 2010

Adéu museu!



Avui tanca definitivament el museu de Zoologia de Barcelona. S’han acabat les meves vistes al vell museu al Castell dels tres Dragons. El museu, que forma part de la meva història, entrarà de ple dret en el meu llibre de records.

Tinc sentiments molts intensos, les moltes hores passades amb els pares o amb els meus fills m’han deixat un petjada que res podrà esborrar.

Adéu museu!

5 comentaris:

  1. És una pena que tanquin aquest museu, malgrat que sé que s'ha intentat animar-lo moltes vegades. Esperem que n'hi hai un de semblant aviat en un altre entorn més còmode i gran.

    ResponElimina
  2. Oriol: Està previst que el 2011 s'inaiguri un nou museu de zoologia a l'edifici del Fórum. Espero que les circusntàncies econòmiques ho permetin. la tasca formativa i cultural no s'ha d'oblidar mai.

    ResponElimina
  3. Avui hem anat en família a acomiadar a la balena del museu... feia anys que ho volia anar i he esperat fins al darrer dia...

    Saps que hi faran al Castell dels tres Dragons?

    ResponElimina
  4. Cuando se vuelva a abrir al público, en el Castell dels Tres Dragons se situaran los espacios de reserva de las colecciones de Geología y Zoología que no estén expuestas en el Fòrum. Esta será también la sede principal para llevar a cabo proyectos de investigación, por lo que el público sólo podrá visitar algunas de las salas con visitas concertadas o en días especiales. (Extret de article de La vanguardia) http://www.lavanguardia.es/cultura/noticias/20100528/53935425592/el-museo-de-zoologia-de-barcelona-cierra-las-puertas-forum-ciencias-naturales-exposicion-universal-l.html

    ResponElimina