dijous, 1 de desembre del 2011

Quo vadis Barcelona?


Que Barcelona està més bruta que mai és una evidència, també ho és que els seus carrers estan deixats. També que el seu alcalde, Xavier Trias, demostra cada dia la seva manca d’idees. També que les promeses electorals s’estan convertint en un no res. També que les rectificacions i desautoritzacions entre els regidors del govern estan a l’ordre del dia. També que...

El diari Ara no és gens sospitós de tenir tendències filosocialistes, al contrari. Ningú que sigui imparcial pot negar que l'Ara tracta força bé als governs convergents. Per això es força sorprenent l’acudit d’avui d’en Fran Domènech. En un vist i no vist ens defineix amb un realisme cru la Barcelona actual.

I això passa quan tot just fa tres mesos des de que els convergents “manen” a la ciutat! Si en tres mesos s’ha produït aquest desgavell què passarà quan hagin passat 3 anys?

4 comentaris:

  1. Em sembla una crítica bastant buida sobretot veient que motius per criticar Trias no ens en falten. Gastar més en iluminació de Nadal i campanya publicitària més cara que el que s'ha retallat en Escola Bressol.. abaixar l'IBI, gratuïtat de l'àrea verda... i caiem en el tòpic de dir que la ciutat està bruta i que els carrers estan deixats? Ja? Primer, no crec que sigui cert i segon, no és culpa seva doncs, els carrers no es degraden en 3 mesos ni la contracta de neteja ha canviat respecte la que hi havia. Una de dues. Malament anem si hem de posar-nos a criticar els tòpics de la dreta... també direm que hi ha inseguretat?

    ResponElimina
  2. Joan: Gràcies pel teu comentari i benvingut al meu bloc.

    Lamento que no coincideixis en mi que Barcelona està més bruta que abans, però és un fet que constato a diari. Respecte a que hi ha coses molt més importants que la neteja i tant que sí. Em sembla que en els darrers mesos he escrit com a mínim 5 0 6 vegades sobre la Barcelona d’en Trias. He citat no només escoles bressols, sinó tambè política de transports i pressupostos amb el PP.

    El meu és un bloc que parla de moltes coses, un dia molt feixugues i un altre més senzilles.
    Avui només volia constatar que el diari ARA ja critica a CiU. Perquè serà?

    ResponElimina
  3. Però el fonamental per a trias és tenir el carrers net i ENDREÇATS.

    ResponElimina
  4. Tienes razón Enric, en todo

    ResponElimina