dimecres, 19 de gener del 2011

Humans abans que polítics


Els que ens agrada la política, encara que no ho sembli, som gent normal, tenim sentiments. Sovint ens barallem dialècticament amb adversaris- que no enemics- d’altres partits. Discutim i intentem portar l’aigua al nostre molí. Les discrepàncies a vegades són grans, algunes insalvables.

Però la lluita política, més enllà del paper que ens toca jugar a cadascú, també comporta coses positives: conèixer a altres persones, aprendre a discutir i alhora respectar... Els teus adversaris també poden ser més que coneguts, els pots arribar a apreciar i a estimar.

Avui en plena reunió de l’executiva del PSC les Corts la cara de la Monste Sánchez, la regidora del districte, ha anat canviant per moments; un terrible missatge al mòbil ens ha fet assabentar de la mort del conseller de districte per Convergència Lluis Manzanal. Els presents que el coneixien no han pogut amagar el dolor de la seva pèrdua. Els que han tingut l’oportunitat de compartir la feina al districte amb ell ens han comentat les seves virtuts, era una bona persona.

Malgrat la mala notícia surto esperançat de la reunió, la constatació que abans que polítics som persones i tenim sentiments em fa continuar endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada