Una curiositat del viatge. El primer àpat -quan es viatja el tastar diferents menjars són part de les experiències imprescindibles- que vam fer a Düsseldorf va ser a una d’aquelles cerveseries de culte que surten a les guies i tenen la seva pròpia cervesa: la Füchschen Alt.
Vaig demanar-me mig ànec amb patetes rostides i col; la Regina una d’aquelles amanides en les que hi ha de tot. Tot molt bo i molt ben servit en un ambient acollidor però sorollós. A l’hora de demanar el compte va venir la sorpresa; el cambrer va agafar un posa gots i va anar apuntant el preu de les consumicions, el va deixar sobre la taula i es va posar a sumar. El curiós del tema és que va sumar de baix a dalt! Sí, ja sé que no m’he explicat prou bé; penso que si feu un cop d’ull a la foto ho podreu veure i entendre més clarament.
Sumar de baix a dalt, serà una nova moda?
Vaig demanar-me mig ànec amb patetes rostides i col; la Regina una d’aquelles amanides en les que hi ha de tot. Tot molt bo i molt ben servit en un ambient acollidor però sorollós. A l’hora de demanar el compte va venir la sorpresa; el cambrer va agafar un posa gots i va anar apuntant el preu de les consumicions, el va deixar sobre la taula i es va posar a sumar. El curiós del tema és que va sumar de baix a dalt! Sí, ja sé que no m’he explicat prou bé; penso que si feu un cop d’ull a la foto ho podreu veure i entendre més clarament.
Sumar de baix a dalt, serà una nova moda?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada