dissabte, 28 d’agost del 2010

Diners bruts sota l’estora d’en Trias?


El Periódico d’avui titula un dels seus articles “Trias prepara el asalto a la alcaldía seguro del fin del PSC tras 32 años”. La veritat es que no diu res de nou, parla de les bones expectatives electorals dels convergents i de com aquests pensen afrontar els mesos d’oposició al govern de la ciutat fins a les eleccions municipals.

El que no parla l’article es d’on han tret els convergents els diners necessaris per fer una llarguíssima i massiva campanya de desqualificació de la gestió municipal. No parla dels diners que va posar la Fundació Trias Fargas per popularitzar a en Trias. No parla dels diners (reconeguts) que el Palau de la Música via l’estafador d’en Lluís Millet van regalar a la Fundació Trias Fargas –que per cert li han canviat el nom, serà per amagar rastres?- . No parla dels diners obscurs obtinguts durant anys i panys per comissions en l’obra pública (el famós 4%) que han anat a parar a les arques secretes de Convergència. No parla de les eternes relacions de Convergència amb els germans Millet – un a Banca Catalana, l’altre candidat a l’alcaldia de Barcelona i el més conegut el lladre del Palau-. No parla ...

En fi a la dreta sempre se li perdona tot.

Però tornant al titular, em pregunto si Trias “assalta” l’alcaldia de Barcelona serà un bandoler o ho serà tot un senyor sense joc brut i diner negre?

5 comentaris:

  1. tothom te les seves miseries, jo també conec un ex-alcalde de Barcelona psocialista que s'ha pujat el sou un 50% com a president d'una caixa avans de la fusió que tots paguem a canvi de condonar deutes a partits amics... no es pot lleçar la pedra quant tens de vidre la taulada

    ResponElimina
  2. Juli: Gràcies pel teu comentari, és possible que tothom tingui les seves misèries, però tú critiques un fet legal –oportú o no, si vols lleig o desencertat- i jo d'un fet clarament il•legal, quan no delictiu... La diferència abismal.

    ResponElimina
  3. De moment, els únics imputats per afers del Palau són del PSC -Garcia Bragados i alts càrrecs de l'Ajuntament-. Com deia l'eslogan: Fets, no paraules!

    ResponElimina
  4. Igualet a en Tremosa, si senyor... esperem que el President de la Generalitat et rectifiqui públicament?

    ResponElimina
  5. Benvolgut Salvador, el jutge també ha interrogat a Trias per aquest fet, i a la Mercè Oms. Que no hagi sortit al diari, no significa que no hagi passat. L'Itziar González se sentia pressionada perquè el tinent d'alcalde i en Trias -tots dos- la trucaven per telefon. Llegeix-te les declaracions d'en Vives davant la Comissió d'Investigació del Parlament on no sap explicar on anat a parar els diners que l'Orfeó Català va donar a la Trias Fargas. Dóna com a normal que una quantitat que es va donar per fer un estudis sobre música catalana es destinessin a pagar uns esbarts dançaires que només actuiaven a les festes electorals de CiU.

    ResponElimina