dissabte, 24 de setembre del 2011

Hereu i Trias. Lideratges, manipulacions i llibertat de premsa.


Fa un temps, quan en Trias era cap de l’oposició acusava a en Jordi Hereu de manca de lideratge degut a que s’havia de pujar el preu dels transports públics (per sota del cost de la vida). Ara en Trias anuncia que enguany els preus dels transports públics pujaran d’una manera important, algú li dirà que li manca lideratge?

Fa un temps la premsa convergent i de dretes quan l’Hereu era l’alcalde de Barcelona carregava, per excessiva, contra la pujada del transport públic, i això que era per sota de l’increment del cost de la vida! Avui la premsa convergent i de dretes de Barcelona calla contra l’anunci d’una pujada de preus del transport públic molt més considerable anunciada pel alcalde Trias.

Fa un temps Hereu era per la premsa convergent i de dretes de Barcelona un mal alcalde per pujar els preu dels transports públics, avui la premsa convergent alaba a l’alcalde Trias.

El que era abans manca de lideratge (Hereu) ara és responsabilitat (Trias). Aquesta és la gran imparcialitat de la premsa convergent i de dretes barcelonina. Això sí, si algú es queixa se’l acusa ràpidament d’antidemòcrata per atemptar contra la llibertat d’expressió de la premsa. País...

3 comentaris:

  1. ¿Cuándo empezaremos a creer que el medio de comunicación más apropiado para la izquierda es un partido realmente democrático? ¿Y a zactuar en consecuencia?

    ResponElimina
  2. EL PSC és, agradi o no, un partit democràtic. Un partit en el que els seus estatuts i reglaments han estat aprovats als congressos ( amb delegats i delegades escollits democràticament i d’una manera lliure).

    El PSC no necessita més democràcia, és un partit realment democràtic. El que cal al PSC, i en això en tenim la culpa tots i totes, és que els i les militants facin ús de les eines que ens hem dotat.

    És molt fàcil criticar als de “dalt” que, per cert, han estat votats per representats escollits democràticament de les bases. Potser fóra bo començar-nos a responsabilitzar-nos tots plegats de la situació.

    ResponElimina
  3. Pajj q li tengs majnia. Pobre home com parle.

    Que t'esperaves que ho fes millor, el que hem de fer és denunciar totes aquestes incongruències perquè la gent prengui nota per a la pròxima, i tornin a votar els bons, els únics i esplèndids defensors de Catalunya i de la seva gent. tens tots els motius per estar emprenyat com ho estic jo. Viure d'un sou i votar a la dreta-CiU PPC-és de gilipolles, amb perdó dels gilipolles.
    Després passen coses com han passat en les últimes eleccions.
    Els gilis contents ja que només seran 4 anys, no saben que mig any abans els tornaran a menjar el coco.
    El que més em molesta és que nosaltres, som incapaços de fer el mateix, i fustigar-els durant tot el seu mandat aixecant tota la merda que tenen tapada, 3%, Palau etc. hem d'aconseguir que tots aquests processos no s'aturin i que es portin a fi.
    Compte amb un altre cabrejat per ajudar-te a compartir cabrejos amb els meus contactes

    ResponElimina