dissabte, 11 de juny del 2011

Socialistes al punt verd o al contenidor del rebuig? El congrés té la paraula...


Els mes passat, coincidint amb la campanya electoral, a casa vam haver de canviar les llums d’un parell d’habitacions. Els anys i una manca de manteniment adequada els havia desgastat i s’havien fet malbé. Avui, aprofitant la neteja setmanal he “recuperat” els llums que estaven arraconats al balcó i els he portat al punt de verd del barri.

M’agrada anar al punt verd, el tinc a dos carrers de casa que és una distància molt assequible per facilitar la meva modesta contribució a la conservació del medi. A més el que el jove que l’atén el dissabte mostri una amabilitat i una diligència exquisida em fa encara més atractiu el petit desplaçament. Aquest matí hem estat xerrant una estoneta. Hem parlat del llibres que la gent deixa i que altres recullen, també de l’aprofitament de components elèctrics.

De tornada a casa el diari em recorda que avui es constitueixen la majoria d’ajuntaments. Un cop més la derrota electoral dels socialistes a primera plana. Quin pal més gros! L’electorat ha parlat ben clar, ens ha enviat, en general, a l’oposició. Al contenidor.

De moment els electors han portat al PSC al punt verd. Amb el proper congrés els socialistes tenim una nova, potser la darrera, oportunitat de reciclar-nos; es a dir: de fer una bona neteja, restaurar, canviar les peces que no funcionen, mantenir les que encara són útils, modificar, actualitzar i introduir nous components. Si això ho fem bé amb tota seguretat tenim un partit amb futur i renovat. Si no fem el que cal acabarem definitivament al contenidor del rebuig.

Està a les nostres mans.

2 comentaris:

  1. Estoy de acuerdo contigo,Ahora tenemos que trabajar mas que nunca,de peores hemos salido, tenemos que estar preparados,para poder ser capaces de levantar el país, después de cuatro años en mano de la derecha,sera un desastre,todas las políticas sociales y de progreso,se las van a cargar,los ciudadanos lo tenemos fatal,solo vivirán bien los capitalistas.

    ResponElimina
  2. La majoria d'objectes que van als contenidors després serviexen com nous objectes reciclats. Amb aquesta transformació el partir sortirà reforçat, millorat, renovat !!!
    Carme

    ResponElimina