diumenge, 20 de febrer del 2011

Abracem Barcelona


Finalment, desprès de dies intensos plens de debats, actes i xerrades els socialistes barcelonins hem celebrat les primàries i ja tenim candidat. L’alcalde Jordi Hereu ens representarà de nou encapçalant les llistes a les eleccions municipals.

Han estat unes jornades on s’ha vist el millor dels i les militants i simpatitzants del PSC. Mobilització, voluntariat, esforç, entesa i finalment democràcia. Els seguidors dels dos candidats han lluitat fins al darrer moment per aconseguir el màxim nombre d’adeptes. El fair play ha estat l’element dominant. Ha estat una gran experiència i cal que en preguem nota de les coses positives. No val la pena mencionar el joc brut que hem sofert alguns, són les excepcions d’un procés impecable.

Personalment com que penso que en política és bo posicionar-se públicament, des d’un inici he estat amb la candidatura d’en Jordi Hereu. No podia ser d’una altra manera, fa anys que el conec, sé el que pensa, compartim projecte i, el que també és important, compartim amistat.

Alguns hem pres posició pública, altres privada. Tots d’una forma legítima i democràtica. Uns per la Tura i altres per l’Hereu. Altres -els menys- han jugat interessadament a dues bandes ( ja sabeu de qui parlo oi?) aquests no em mereixen cap consideració però no us preocupeu el temps els posarà al seu lloc si la seva consciència no ho fa abans.

Parlem de futur. Des del primer dia vaig dir que l’endemà de les primàries, fos quin fos el resultat, havíem de treballar tots plegats. Sé que això serà possible, no s’ha trencat res i a tots i totes ens uneix un denominador comú: abans que res som socialistes. Units guanyem Barcelona.

Per acabar, estic content: aquests dies he sentit, per fi, parlar a líders socialistes de sentiments, lleialtat i valors. Hem demostrat que coneixem Barcelona. Que la estimem. Ara falta només que l’abracem per tal que les seves ciutadanes i els seus ciutadans se sentin estimats. Els socialistes de Barcelona anem per bon camí. Tremola Trias!

1 comentari:

  1. Gracias Amigo:
    Siempre pense que las personas demuestran lo que son en el dia a dia los Socialistas lo Demostramos,los Amigos nos Respetamos,y la Ciudad de Barcelona La perla del Mediterraneo saldra ganando pues Si que nos Une,cada dia que pasa me gusta mas ser Barcelonina y como dice mi amigo J.M.Serrat,Yo naci en el Mediterraneo y cuando llegue mi Barca a la orilla de mi querido Mar quiero volar por esa mi Ciudad Barcelona.Petonets Maite

    ResponElimina