dijous, 14 d’abril del 2011

Nova "ficada de pota" d’en Trias


Fer el burro, fer el porc, fer bestieses... Els humans com ens creiem superiors als animals -cosa que no vol dir que ho siguem- ens permetem el luxe de definir les accions d’algunes persones amb frases fetes que utilitzen suposats comportaments animals. Habitualment es tracta d’afirmacions despectives i , quan es fan en política, amaguen la incapacitat dialèctica i la manca d’arguments del seu emissor.

En Xavier Trias, l’etern candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, ha gosat qualificar de “fer la mona” a l’alcalde Hereu. Trias acusa a Hereu d’irresponsable i d’instrumentalitzar la protesta contra les retallades just el mateix dia que el Parlament de Catalunya ha aprovat una moció que insta al govern a que els serveis educatius, sanitaris i socials de la ciutat de Barcelona no es vegin afectats per les retallades del Govern ( i això li diu fer la mona!)

Flac favor fa Trias als ciutadans i ciutadanes de Barcelona quan insulta al seu alcalde per defensar els interessos de la ciutat. Em fa l’efecte que en Trias està veient que el recolzament favorable de la població a la posició seu alcalde s’incrementa. El cap de l'oposició barcelonina veu que dia que passa es complica més la seva possibilitat de guanyar les eleccions i “se li ha pujat la mosca al nas”...

I com no té argument polítics busca el titular fàcil amb un insult barat. Quina animalada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada