dimarts, 5 d’abril del 2011

Les Corts: un equipament necessari i que la Generalitat té pendent d'obrir


L’octubre de 2010 es van acabar les obres. Un magnífic equipament que ha costat a la Generalitat una inversió de 6,6 milions d’euros i que s’ha construït sobre un solar cedit pel l’ajuntament de Barcelona. Són les tres plantes superiors d’un edifici que ja ofereix altres serveis de tipus sanitari i, en especial, és la seu del nou centre d’atenció primària del barri de les Corts (el CAP de Montnegre).

Les tres plantes sense usar estan destinades a residència per a 48 persones amb malalties mentals, 25 places d’integració pre-laboral i un club social amb 70 places per donar suport a la integració i a la inserció.

A les Corts tres plantes que haurien d’estar a ple rendiment i dedicades persones amb algun tipus de discapacitat mental romanen buides. I mentre que més d’una cinquantena de famílies esperen la millora de la seva angoixosa situació el govern d’en Mas, l’autodenominat govern del millors, segueix amb la seva retallada dels drets de les persones i de les famílies.

Per cert, me’n oblidava recordar que en Xavier Trias, l’etern candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, fa el de sempre: calla davant la ineficàcia del govern de la Generalitat i posa per davant els interessos del seu partit abans que els dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona. Flac favor als més desvalguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada