dimarts, 30 de març del 2010

Köln


Breus vacances -les vacances sempre són breus- a Köln i Düsseldorf, a Alemanya. Hem sortit de matinada des de Reus amb un bitllet barat de 50 euros anada i tornada. No ha arribat a dues hores de vol. L’aeroport de Weese està a una horeta amb tren de Düsseldorf i des d’allà un quart d’hora més i ja hem arribat a Köln.. Tenim l’hotel a prop de l’estació que, a la vegada està tocant a la catedral. L’hem encertat, estem al centre.

Ens donen l’habitació, amplia i confortable. Deixem les maletes, descansem cinc minuts, comprovem el wifi i a passejar...

Köln és un ciutat mitjana, a la recepció ens han donat un mapa, ens han marcat els llocs d’interès. Sembla que amb el parell de dies que hi serem en podrem treure una idea aproximada.

Hem caminat tota la resta del matí, cop d’ull a la catedral catedral i la zona de vianants... A la una hem començat a buscar un lloc per menjar, com sempre ens costa trobar el que volem. Finalment hem entrat a un lloc on només servien plats de gulasch hongarès. Realment estava boníssim i picant, molt picant. Desprès de dinar hem agafat el metro, tres paradetes i ja som a l’hotel. Ens espera una merescuda becaina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada