dimecres, 3 de març del 2010

Coses del primer món

Molt sovint podem llegir dels problemes que tenim amb el transport públic. El metro que s’espatlla, el tren que es retarda, la catenària que s’ha trencat. Tots els que agafem el transport públic ens trobem, un dia a un altre, amb algun inconvenient pel nostre desplaçament. Donem per fet que necessitem un temps per transportar-nos d’un lloc a l’altre, però no ens agrada que el sistema falli i que ens faci trontollar els plans. Per sort, normalment, el sistema no falla.

Els i les que tenim la sort de viure en una societat més o menys benestant, els i les que tenim tot una sèrie de comoditats no ens plau renunciar a res. Per això de seguida posem el crit al cel quan un servei al que estem acostumats no ens dóna les prestacions habituals. Tenim tot el dret a queixar-nos, tenim el dret a exigir millores, però també es bo que -alguna vegada- fem una mirada a altres països, a altres móns on encara tenen molt més camí a recórrer.

A la foto d’avui un tren a la Kenia de 2010. Us imagineu les queixes si el nostre tan injuriat servei de rodalies funcionés així?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada