dijous, 2 de juny del 2011

Tanquem JA les Nuclears


He rebut el manifest que han fet en motiu de al manifestació pel tancament de les nuclears que es farà el proper diumenge a Barcelona. Si no passa cap imprevist he decidit participar en la marxa que sortirà del Pla de Palau a les 12 del matí i acabarà davant de la seu d’Endesa al Paral•lel. Tot i que no tenia cap dubte la notícia que acabo de llegir al Periódico - on s’afirma que hi hagut un nou incident, sortosament petit, a la central d’Ascó- ha acabat de fer-me decidir.

Quan tancarem Ascó definitivament? Haurem d'esperar a un desastre com Txernonòbil o Fukushima per fer-ho? Quan deixarem de jugar amb la salut de la Terra? Ni aquí ni a enlloc! Nuclears? No gràcies!

Probablement la del diumenge serà un a manifestació petita, però com deia ahir en un apunt sobre el 15-M “alguns diran que són una minoria, però altres pensem que les minories es poden transformar en majories”. Jo intentaré que així sigui.

Sóc plenament conscient de les dificultats que comporta a curt termini el tancament de les nuclears, els problemes que es poden arribar a produir per la manca d’energia, però penso que ja és l’hora de prendre les decisions polítiques oportunes que ens condueixin a un sistema de producció elèctrica basat només en les energies renovables. La terra i els nostres fills ens ho agrairan.


Ha arribat el moment de dir prou, que s’ha acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada