dimecres, 25 d’agost del 2010

Maragall, Montilla i Pujol: les escoles bressol un exemple del canvi real


Negar que durant els 23 anys de govern del president Pujol es van fer moltes coses a Catalunya seria faltar a la veritat. 23 anys donen per a molt; s‘han fet escoles , carreteres, millores a la sanitat... fins i tot s’ha creat un “impost especial “: el 4 per cent de comissions d’algunes obres públiques que han anat a parar directament o indirecta, i d’una forma descarada, a les arques del Convergència Democràtica.

Però avui la corrupció del partit de Mas no és el tema ( és avorrit parlar sempre del mateix i que la justícia trigui massa en actuar). Avui m’agradaria comentar la campanya explicativa que han (hem) endegat el socialistes. Per fi, els ha costat massa, els socialistes han donat en el clau i amb una sèrie de cartells i informatius fan una comparativa de l’acció de govern dels governs d’en Pujol respecte als dels presidents socialistes. Les xifres canten per sí soles, la gestió feta en només 7 anys dels socialistes deixa en evidència la feta -o millor dit la NO FETA- durant els 23 anys de governs convergents. Us recomano que doneu una ullada a la campanya “ un canvi real” per tal que us adoneu de la magnitud de la diferència.

Per si no queda prou clara la cosa, m’he permès el luxe d’agafar com exemple un dels cartells de la campanya i fer uns petits càlculs. Resulta que desprès dels 23 anys dels governs convergents Catalunya tenia 23.830 places a les escoles bressol; avui desprès de només 7 anys de governs encapçalats per presidents socialistes Catalunya en té 63.520. Gairebé 40.000 places noves, en 7 anys !

Mentre el Mas i els seus només saben marejar la perdiu dient avui blanc i demà negre, els socialistes anem per feina; això són els fets, aquest és el canvi real que s’ha produït a Catalunya.

1 comentari:

  1. Estic totalment d'acord amb tu hem fet molt peró la realitat es que a gent no li arriba l'obra feta, estic tenin contacte aquest dies amb coneguts/amics no militants i menys o mes propers a nosanltres i cuan parlem del tema una vegada els obres els ulls amb l'expicació del que hem fet et donen la raó i o reconeixen, peró d'entrada eren exeptics. pregunto ¿en que fallem?
    Pep Torres

    ResponElimina